Foto: LETA

Latvijas Zaļā partija (LZP) aicina Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) panākumu atslēgas pašvaldību vēlēšanās rast maksimālā spēku konsolidācijā, atmetot sīkus aizvainojumus un privātas ambīcijas, sestdien Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresā sacīja LZP līdzpriekšsēdētājs Ingmārs Līdaka.

Līdaka norādīja, ka iepriekš nācies uzrunāt LZS, kad ZZS bija opozīcijā. Savukārt tagad politiskais spēks ir varas partiju apvienība, kuru par draugiem gatavi saukt tie, kas iepriekš, "nicīgi uz Ventspili raudzīdamies, nebija pat gatavi spiest roku".

LZP līdzpriekšsēdētājs norādīja, ka tagad politiskajam spēkam ir iespēja izpildīt savu lozungu "būt par saimniekiem savā zemē", arī pateicoties Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzņēmībai un Ministru prezidents Māra Kučinska (ZZS) darbībai.

Kā ziņots, viena no ZZS pamatpartijām - Latvijas Zemnieku savienība - šodien pulcējas ikgadējā kongresā.

Kongresā ziņojumus sniegs partijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis, ZZS valdes priekšsēdētājs Armands Krauze, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, satiksmes ministrs Uldis Augulis un Eiropas Parlamenta deputāte Iveta Grigule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!