Foto: LETA

Krievijas vēstniecībā atvērta līdzjūtību grāmata, informēja Krievijas vēstniecība.

Līdzjūtību grāmata atvērta saistībā ar Krievijas lidmašīnas katastrofu Ēģiptē, Sinaja pussalā. Līdzjūtību grāmata būs atvērta pirmdien, 2.novembrī no plkst.12.00 līdz plkst.16.00 un otrdien, 3.novembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.15.00.

Vēstīts, ka sestdien pēc pacelšanās no Šarmelšeihas lidostas Sinaja pussalas ziemeļos nogāzās ar zīmolu "Metrojet" strādājošās Krievijas aviokompānijas "Kogalimavia" lidmašīna "Airbus A-321", ar 217 pasažieriem un septiņiem apkalpes locekļiem, kas veica čārterreisu no Šarmelšeihas Ēģiptē Sanktpēterburgu. Reisa pasūtītājs bija Krievijas tūroperators "Brisco".

Gandrīz visi bojāgājušie ir Krievijas pilsoņi, taču upuru vidū ir arī trīs Ukrainas un viens Baltkrievijas pilsonis. Pirms nogāšanās lidmašīna zaudēja sakarus ar gaisa satiksmes kontroli.

Ar džihādistu grupējumu "Islāma valsts" saistīta organizācija Ēģiptē ir uzņēmusies atbildību par lidmašīnas notriekšanu, tomēr Krievijas transporta ministrs Maksims Sokolovs paziņoja, ka šī informācija nevar tikt uzskatīta par ticamu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!