Daudzfunkcionālā sporta un izklaides būve “Arēna Rīga” pirmdien sāks skaitīt pēdējās 100 dienas līdz tās atklāšanai, un arēnas vadība atzīst, ka ir daudz paveikts ne tikai būvniecībā un labiekārtošanā, bet arī pasākumu plānošanā, informēja “Arēna Rīga” sabiedrisko attiecību konsultante Ieva Kustova.
Arēnas direktors Edgars Buncis pārliecināts, ka “jau pirmajos darbības mēnešos arēna tukša nestāvēs – ik nedēļu tajā notiks koncerti, sporta sacensības un citi pasākumi.”

Arēnas svinīgā atklāšana notiks 2006.gada 15.februārī. Savukārt 18.februārī arēnā pirmo reizi notiks plaši tautas svētki – komponista Raimonda Paula septiņdesmitās jubilejas koncerts - kas iecerēts kā sava veida Dziesmu svētki – tajā piedalīsies kori no visas Latvijas, būs kopīga sadziedāšanās Maestro populāro melodiju pavadījumā.

Kā tuvāko 100 dienu svarīgākos darbus Buncis min krēslu piegādi decembra sākumā un videokuba uzstādīšanu janvāra vidū, kā arī darbinieku apmācību (vietu ierādītāji, ēdinātāja personāls, apsardzes darbinieki u.c.). Tā kā arēnas mērķis ir būt par apmeklētājiem draudzīgu atpūtas vietu, apkalpojošā personāla izpratnei par klientu apkalpošanu tiks pievērsta īpaša uzmanība.

Arēnas apsaimniekošanas komandā līdzīgi kā citās daudzfunkcionālajās arēnās pasaulē pastāvīgi strādās aptuveni 10 cilvēki, taču jau no pirmajiem pasākumiem par arēnas apmeklētājiem vienlaikus rūpēsies līdz pat 250 cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!