Foto: DELFI

No šodienas līdz mēneša beigām Rīgā remontdarbu laikā 11.maršruta tramvaji kursēs no Mežaparka līdz Radio ielas lokam, informēja SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Izmaiņas maršrutā saistītas ar plāniem Kronvalda bulvārī veikt sliežu ceļa infrastruktūras būvniecības darbus, kas samazinās tramvaju caurlaides spējas Kronvalda bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī.

11. maršruta tramvaji virzienā no galapunkta "Mežaparks" kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Barona ielai, tālāk - pa Krišjāņa Barona ielu, Aspazijas bulvāri, 13. janvāra ielu, Radio ielu, Krišjāņa Barona ielu un atpakaļ uz galapunktu "Mežaparks".

Pasažieriem, kuri reģistrējuši biļeti noteiktam braucienu skaitam, veicot slēgtajā posmā pārsēšanos no 11. maršruta tramvaja vai otrādi, atkārtota e-talona reģistrācija vai biļetes iegāde nav jāveic.

Ja pasažierim ir mēneša biļete, kurai pirmā reģistrācija veikta 11. tramvaja maršrutā, tad tā citā tramvaja maršrutā slēgtā posma ietvaros būs derīga bez reģistrācijas maršruta sakritības robežās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!