Foto: LETA

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) līdz 11. februārim ir saņēmusi 28 pieteikumus uz vakantajiem VSIA Latvijas Televīzija (LTV) valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa digitālās attīstības un satura jautājumos amatiem, portālu "Delfi" informēja NEPLP locekle Aurēlija Ieva Druviete.

Druviete uzsvēra, ka līdz pieteikumu iesniegšanas beigu termiņam – 15. februārim, pretendentu skaits varētu palielināties.

NEPLP vēlas atgādināt, ka pretendenti uz vakantajiem LTV valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa digitālās attīstības un satura jautājumos amatiem tiek aicināti iesniegt savus pieteikumus dalībai konkursā līdz šā gada 15. februārim.

Pieteikumi jāiesniedz NEPLP, Doma laukumā 8a, Rīgā. Pieteikumam jābūt slēgtā aploksnē vai arī to var iesniegt elektroniski uz e-pasta adresi: valdeskonkurss@neplpadome.lv.

Plašāka informācija par konkursu un tā nolikumu atrodama NEPLP mājas lapā.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka uz vakantajām LTV valdes locekļu vietām ir izsludināts konkurss.

Jau iepriekš ziņots, ka uzticību zaudējušais Latvijas Televīzijas (LTV) valdes priekšsēdētājs Ivars Belte un valdes loceklis programmu attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs uz vakantajām LTV valdes locekļu vietām nekandidēs.

Vēstīts, ka NEPLP lēmums par neuzticības izteikšanu diviem LTV valdes locekļiem stājas spēkā pērnā gada 28. decembrī – līdz ar tā pieņemšanas brīdi. Par pagaidu valdes locekli iecelta LTV satura redaktore Vikija Valdmane-Rozenberga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!