Foto: Reuters/Scanpix

Uzņēmumā "Rīgas satiksme" veiktais audits atklāj, ka tajā par konsultantiem strādājušas 46 ar partijām "Saskaņa" un "Gods kalpot Rīgai" saistītas personas, kurām uzdotie darbi izskatās piemeklēti, svētdien vēstīja raidījums "Nekā personīga". Šāda ziņa sabiedrībā nepalika nepamanīta un arī soctīklotāji steidza izteikt savu viedokli.

Jau vēstīts, ka "Ernst&Young" veiktais audits "Rīgas satiksmē" norāda, ka iepirkumi organizēti tā, lai tajos uzvarētu čehu un poļu transporta kompānijas. Tāpat arī uzņēmums slēdzis līgumus ar "Saskaņai" un "Gods kalpot Rīgai" biedriem un partijām nozīmīgām personām.

Konsultācijas dažādos jautājumos, piemēram, par RS darbinieku veselības uzlabošanu snieguši ne vien četri pašreizējie Rīgas domes deputāti Sandris Bergmanis, Viktors Paškovs, Igors Kuzmuks, Jefimijs Klementjevs, bet arī kādreizējais parlamentārietis Aleksandrs Sakovskis un eksdeputāts no Rīgas domes Nikolajs Zaharovs, kurš par konsultācijām alternatīvās degvielas ieviešanā mēnesī saņēmis trīs tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!