Foto: DELFI

Latgales otrai lielākajai pilsētai neļaus ieaugt netīrībā - lielākā daļa no darba SIA "Rēzeknes namsaimnieks" atlaisto sētnieku pieņemti darbā Rēzeknes pilsētas domes Pilsētsaimniecības pārvaldē un turpina rūpēties par tīrību viņiem uzticētajās pilsētas teritorijās.

Kā informēja vietējā pašvaldībā, Pilsētsaimniecības pārvaldē darba līgumi noslēgti jau ar 70 sētniekiem. Jaunos darba līgumus nav noslēguši vien aptuveni desmit no darba SIA "Rēzeknes namsaimnieks" atlaistie sētnieki, pamatā vecāka gadu gājuma cilvēki - pensionāri.

Jau vēstīts, ka, tā kā iepirkumā par tiesībām veikt pilsētas teritoriju uzkopšanu un uzturēšanu joprojām nav noteikts uzvarētājs, no šodienas, 16.februāra, Rēzeknē no darba SIA "Rēzeknes namsaimnieks" atlaisti visi sētnieki.

Iepirkumu uzraudzības birojs pašvaldībai norādījis, ka nedrīkst bez iepirkuma turpināt līguma darbību ar vienu no konkursa dalībniekiem. Tādēļ pašvaldība meklējusi risinājumu, lai pilsēta nepaliktu nesakopta. Esot izlemts atlaist no darba SIA "Rēzeknes namsaimnieks" visus sētniekus un pēc tam ar viņiem domes Pilsētsaimniecības pārvaldei noslēgt jaunus pagaidu līgumus, līdz brīdim, kamēr tiks noslēgts iepirkums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!