Madonas rajona Liezeres pagasta ugunsgrēka drupās pirmdien atrasti jau trīs bojā gājušie, un ugunsdzēsēji turpina meklēt gruvešos vēl divus bērnus, kas varētu būt gājuši bojā.
Madonas rajona ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieks Viktors Stepanovs BNS pastāstīja, ka atrasti daudzbērnu ģimenes tēvs un māte, kā arī viens no bērniem.

BNS jau ziņoja, ka četri no deviņiem ģimenes locekļiem - apmēram astoņus līdz 12 gadus veci puikas - ugunsgrēkā izglābušies.

Bojā gājis 1955.gadā dzimušais tēvs un aptuveni 37 gadus vecā māte. Atrasts arī viens no bērniem, tomēr precīzi nav identificēts kurš.

Domājams, ka gruvešos palikuši 1987. un 1995.gadā dzimušas meitenes, kā arī 1991.gadā dzimis zēns.

BNS jau vēstīja, ka lielais ugunsgrēks mājā, kurā mita daudzbērnu ģimene, izcēlās naktī uz pirmdienu. Ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Liezeres pagasta Upenieku mājām plkst.4.38. Pagaidām nav precīzi zināms, cikos ugunsgrēks izcēlies, taču tas bijis "stipri ielaists". Virs jumta bijušas atklātas liesmas, tas iebrucis, un ugunsdzēsējiem atlicis vienīgi gruvešus "aplaistīt ar ūdeni".

Ugunsdzēsēju dežūrdaļā pieļāva, ka degt nams varētu būt sācis ap plkst.2. Uguns izplatījusies 120 kvadrātmetru platībā, ugunsgrēka iemesli pašlaik vēl nav zināmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!