Foto: stock.xchng
Saistībā ar Līgo svētku pasākuma „Līgosim krastmalā” norisi no 22.jūnija pulksten 21 līdz 24.jūnija pulksten 18 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, portāls “Delfi” uzzināja Rīgas domē.

Izņēmums būs transportlīdzekļi ar speciālām caurlaidēm un operatīvais transports. Tāpat satiksme tiks slēgta Poļu gātē, posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātē, posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un 11. novembra krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē - starp Bīskapa gāti un Poļu gāti - tiks ieviesti jau no 22.jūnija pulksten 17. Atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko iespējamo stāvēšanai atļauto vietu.

No 22.jūnija pulksten 21 līdz 24.jūnija pulksten 18 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No 23.jūnija pulksten 16 līdz 24.jūnija pulksten 5 slēgs ūdens transportlīdzekļu satiksmi Daugavas akvatorija labajā pusē, starp Akmens un Vanšu tiltiem, izņemot kuģus „Jelgava", "Horizonts", „Misisipi", „Vecrīga" un „Mecklenburg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!