Foto: F64
Rīgas pašvaldībai piederošā likvidējamā risku apdrošināšanas kompānija „RSK apdrošināšanas AS” 12. janvārī rīkos atklātu, mutisku izsoli, kurā ar augšupejošu soli pārdos vienu automašīnu, mākslas priekšmetus, datortehniku, biroja mēbeles un aprīkojumu, vēsta kompānijas mājas lapa.

Izsolē tiek piedāvāta 2005. gadā izlaista vieglā automašīna „Mercedes-Benz Vianto” ar sākumcenu 5760 Ls, vairākas datortehnikas vienības – monitori, datori, printeri, serveru un tīkla iekārtas, divas gleznas – Valda Opmaņa „Lauku ziedi” un Intas Bērentes-Strengas „Iedoma”, kā arī dažādas mēbeles, telefoni, seifi, gaisa kondicionētāji un cits aprīkojums.

Personām, kas vēlas piedalīties mākslas priekšmetu, datortehnikas, biroja mēbeļu un aprīkojuma izsolē ne vēlāk kā līdz 2011.gada 11. janvārim jāiemaksā Reģistrācijas maksa Ls 2.00 apmērā likvidējamās RSK apdrošināšanas AS norēķinu kontā. Reģistrācijas maksa nav jāmaksā personām, kas vēlas piedalīties tikai automašīnu izsolē un ir iemaksājušas nodrošinājuma naudu 10% apmērā no objekta izsoles sākumcenas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!