Foto: DELFI
Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolā Covid-19 saslimušo skaits pieaudzis līdz septiņiem, portālu "Delfi" informēja pašvaldības pārstāve Aija Kamala.

Kamala norādīja, ka divi saslimšanas gadījumi konstatēti arī SIA "Olimpiskais centrs "Limbaži"".

Kamala vērsa uzmanību, ka ar Covid-19 saslimušās personas nav bijušas kontaktā ar Limbažu peldbaseina darbiniekiem un peldbaseins, ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības, turpina darbu.

Visos saslimšanas gadījumos ir apzinātas kontaktpersonas un tiek ievēroti epidemioloģiskās drošības pasākumi. Darbinieki, kuri bija kontaktā ar šīm personām, atrodas karantīnā vai pašizolācijā un darba pienākumus veic attālināti, uzsvēra pašvaldībā.

Limbažu novada pašvaldības rīcībā nav informācijas, vai un cik daudzi sporta skolas audzēkņi ir saslimuši ar Covid-19.

Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolā strādā 34 darbinieki, bet SIA "Olimpiskais centrs "Limbaži"" – 43 darbinieki.

Jau ziņots, ka trešdien Limbažu novada pašvaldībā un tās iestādēs konstatēti trīs Covid-19 saslimšanas gadījumi, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldībā.

Viens gadījums konstatēts Limbažu novada pašvaldības administrācijā, viens Limbažu kultūras namā un viens Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolā.

Pašvaldības pārstāve Kamala uzsvēra, ka šie saslimšanas gadījumi nav savstarpēji saistīti.

Pēdējā diennaktī veikti 6833 Covid-19 testi, reģistrēti 533 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir līdz šim lielākais atklātais ar Covid-19 saslimušo skaits vienā diennaktī, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!