Līvānu ģimnāzijas Laimiņas sākumskolas audzēkņu vecāki apgalvo, ka skolotāja Ausma Pinkule 15.maijā bērnu acu priekšā piekāvusi kolēģi - kādu citu skolotāju N. Līvānu ģimnāzijas Laimiņas sākumskolas audzēkņu vecāki apgalvo, ka skolotāja Ausma Pinkule 15.maijā bērnu acu priekšā piekāvusi kolēģi - kādu citu skolotāju N.
"Todien bērni no skolas pārnāca šokēti un stāstīja, ka skolotāja Ausma Pinkule situsi viņu klases audzinātāju N. Konflikta iemesls - tautas deju pulciņa tērpi, kas atrodas nevis vienkopus skolā, bet izdalīti bērniem pa mājām," BNS pastāstīja vecāki, kas vēlējās palikt anonīmi.

Skolas direktore Maija Dzintra Kručiņina BNS sacīja, ka kautiņa tomēr neesot bijis, bet notikusi tikai "asāka vārdu apmaiņa". Pēc tās pie skolotājas N. izsaukta ātrā palīdzība. Direktore BNS apgalvoja, ka tā bijusi vajadzīga nevis lai dziedētu zilumus, bet tāpēc, ka skolotājai N. bija nervu šoks.

Ģimnāzijas direktore sīkāk nevēlējās skaidrot notikušo, jo, pēc viņas vārdiem, Pinkule ir cienījamā vecumā un ilgi strādājusi, savukārt N. publikācija presē varētu sagādāt traumu.

Skolā BNS noskaidroja, ka līdz šim nav notikušas pārrunas par notikušo un arī skolotāja Pinkule nav saņēmusi nekādu aizrādījumu. Trešdien tomēr notikšot sarunas ar bērniem par tematu: nevajag no mazsvarīga notikuma izpūst ziloni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!