Foto: F64

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) ceturtdien rīkos atvērto durvju dienu Jelgavas pils parkā, kur dažādi speciālisti jauniešiem palīdzēs izveidot karjeras plānu un uzzināt, kādas studiju iespējas piedāvā LLU, portālu "Delfi" informēja universitātē.

"Ļoti daudzi plāni cieš neveiksmi tikai viena iemesla dēļ – izvēlētais mērķis nav bijis pietiekoši skaidri nodefinēts vai bijis pārāk plašs un nenoteikts. Rīkojot Atvērto durvju dienas svētkus, mēs vēlamies sniegt jauniešiem pozitīvu atbalstu viņu karjeras plāna izveidē un realizēšanā," informē LLU Sabiedrisko attiecību un karjeras centra karjeras konsultante Santa Tuherma.

Pasākumā kopā ar Nodarbinātības valsts aģentūras Jelgavas filiāles speciālistiem jauniešiem palīdzēsim soli pa solim nonākt līdz jau pārdomātai lēmuma pieņemšanai savu karjeras plānu un ieceru realizēšanā.

Uz visiem interesējošajiem jautājumiem par studijām LLU, uzņemšanu un dzīvošanas, kā arī atpūtas un izklaides iespējām Latvijas studentu galvaspilsētā Jelgavā atbildēs visu deviņu fakultāšu pārstāvji un studenti.

Studenti svētku dalībniekiem piedāvās arī pārbaudīt savas zināšanas un atjautību, izpildot dažādus ar LLU fakultātēs apgūstamajām zināšanām saistītus praktiskos uzdevumus, un sadarbībā ar Jelgavas jauniešu centru aicinās piedalīties orientēšanās sacensībās pa Jelgavas pils apkārtni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!