Foto: PantherMedia/Scanpix
Labklājības ministre Ilze Viņķele (V) pirmdien parakstīs Labklājības ministrijas (LM) un Azerbaidžānas Valsts komitejas ģimenes, sieviešu un bērnu jautājumos saprašanās memorandu, informēja Labklājības ministrija.

Saprašanās memorandu starp abām valstīm plānots parakstīt par sadarbību informācijas un pieredzes apmaiņā par bērnu tiesību aizsardzības, vardarbības novēršanu ģimenē, dzimumu līdztiesības, starppaaudžu solidaritātes un citām jomām.

No Azerbaidžānas puses memorandu parakstīs Azerbaidžānas Valsts komitejas ģimenes, sieviešu un bērnu jautājumos priekšsēdētāja Hijrana Huseinova.

Memoranda parakstīšanā piedalīsies arī Latvijas vēstnieks Azerbaidžānā Hardijs Baumanis un Azerbaidžānas vēstnieks Latvijā Elmars Zeinalovs.

Pirmdien pārstāvji no Azerbaidžānas arī plāno tikties ar LM speciālistiem, Resursu centra "Marta" pārstāvjiem. Otrdien viesi dosies uz Liepāju, kur viņiem paredzēta tikšanās ar Liepājas domes vadību un vairākiem sociālo pakalpojumu sniedzējiem. Trešdien delegācija no Azerbaidžānas plāno iepazīties ar rehabilitācijas procesa īstenošanu Nacionālajā rehabilitācijas centrā "Vaivari", kā arī tikties ar Sociālās integrācijas valsts aģentūras pārstāvjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!