No 6.novembra mobilo telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs "Latvijas Mobilais telefons" piedāvās priekšapmaksas mobilā telefona pieslēgumu "OKarte". Par to presi informēja LMT prezidents Juris Binde.
OKartes" sākuma cena ir 9,7 lati un telefonsarunas var veikt par 5 latiem. Minētā summa ir jānorunā 15 dienu laikā kopš kartes aktivizēšanas, jo kartes darbības laiks ir 15 dienas. Ja 15 dienu laikā minētā summa netiek norunāta, klients zaudē vēl nenorunāto naudu.

Pēc pirmā kredīta beigšanās karti ir iespējams papildināt, iegādājoties atjaunošanas kartes 5, 10, 20 un 30 latu vērtībā ar lietošanas laiku no 20 līdz 120 dienām.

"OKartes" īpašniekam, zvanot uz LMT abonentu numuriem, pamata tarifs būs 0,264 lati minūtē, bet pazeminātais tarifs būs 0,216 lati minūtē, savukārt, zvanot uz fiksēto "Lattelekom" tālruni, taksofonu vai "Baltkom GSM", abonentam tarifs ir attiecīgi 0,3 un 0,264 lati, bet tarifs par īsziņas nosūtīšanu attiecīgi 0,09 un 0,06 lati.

Pazeminātais tarifs darbojas brīvdienās un darbdienu vakaros.

Jaunās LMT "OKartes" no 6.novembra varēs iegādāties visās LMT klientu apkalpošanas vietās, pie LMT dīleriem, bet līdz gada beigām izplatīšanu uzsāks visās populārākajās degvielas uzpildes stacijās, kā arī preses tirdzniecības vietās - "Narvesen", "Pluss punkts" un "Preses apvienības" tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!