Latvijas Pirmās partijas (LPP) Saeimas frakcija izsaka atbalstu Kristīgo konfesiju vadītāju, Romas Katoļu baznīcas kardināla Jāņa Pujata, Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskapa Jāņa Vanaga, Rīgas un visas Latvijas Pareizticīgo Baznīcas arhibīskapa Metropolīta Aleksandra un Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskapa Pētera Sproģa iniciatīvai stiprināt tradicionālo izpratni par laulību un ģimeni izglītībā atbilstoši Latvijas Republikas Satversmei.
LPP Saeimas frakcija arī atsauksies arhibīskapu vēstulē Saeimas frakcijām izteiktajam aicinājumam aizliegt viendzimuma seksuālu attiecību propagandu un reklamēšanu Latvijas masu saziņas līdzekļos un uzsāk gatavot attiecīgus grozījumus "Reklāmas likumā", "Radio un televīzijas likumā" un likumā "Par presi un citiem masu saziņas līdzekļiem".

LPP aicina visas Saeimā pārstāvētās partijas atbalstīt likumu grozījumu pieņemšanu steidzami, divos lasījumos vēl 8.Saeimas sasaukuma laikā.

"Nebaidīsimies stāties pretī vērtību degradācijai un skaidri pateikt, ka tradicionālas laulības un ģimenes stiprināšana Latvijā ir prioritāte" uzsver LPP Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Šmits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!