Foto: LETA

Rīgas domes (RD) deputāta pienākumus uz laiku, kamēr "Latvijas Reģionu apvienība/Latvijas attīstībai" (LRA/LA) RD deputāte Iveta Ratinīka atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, pildīs Ojārs Judrups, portālu "Delfi" informēja LRA/LA komunikācijas konsultants Artūrs Toms Plešs.

Judrups ir partijas "Latvijas attīstībai" biedrs un bijis ilggadējs Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes dekāns.

"Ratinīka šajos piecos mēnešos, kopš esam ievēlēti Rīgas domē, ar pārdomātiem priekšlikumiem un aktīvu darbību rīdzinieku labā sevi ir lieliski apliecinājusi. Izmantojot mūsu frakcijas domnieces iestrādnes, turpināsim mērķtiecīgu darbu rīdzinieku dzīves kvalitātes uzlabošanā," paudis LRA/LA frakcijas vadītājs Juris Pūce.

Komentējot Judrupa pievienošanos frakcijai, Pūce uz to norādījis, kā uz spēcīgu frakcijas papildinājumu.

"Ojāram Judrupam ir liela pieredze dažādās nozarēs, taču sevišķi jāizceļ izglītība. Zinot Rīgas problēmas ar nevienmērīgo izglītības iestāžu kvalitāti, kuras Ušakovs pēc būtības necenšas risināt, Judrups ir spēcīgs LRA/LA komandas papildinājums, ar kura palīdzību varēsim izstrādāt pārdomātus un ilgtspējīgus priekšlikumus izglītības kvalitātes celšanai Rīgas skolās," teicis Pūce.

Ratinīka ir ne vien RD deputāte, bet arī Āgenskalna Valsts ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras skolotāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!