Foto: LETA

Luksemburgas lielhercogs Anrī iecelts par Atzinības krusta lielkrusta komandieri, liecina Ordeņa kapitula paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Savukārt Luksemburgas Lielhercogistes ārlietu un Eiropas lietu ministrs Žans Aselborns un Luksemburgas Lielhercogistes ekonomikas ministrs Francs Fajo apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni un iecelts par Triju Zvaigžņu ordeņa lielvirsnieku.

Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas protokola vadītājs, vēstnieks Olivjē Baldaufu apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni un iecelts par Triju Zvaigžņu ordeņa komandieri.

Luksemburgas lielhercoga galma maršals Pols Dīru, Luksemburgas Lielhercogistes Ekonomikas ministrijas Ārējās tirdzniecības un investīciju veicināšanas departamenta ģenerāldirektors Patriks Nikelss apbalvots ar Atzinības krustu un iecelts par Atzinības krusta lielvirsnieku.

Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas ģenerālsekretārs Žans Olenžē, Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas Eiropas lietu un starptautisko ekonomisko attiecību departamenta direktors Žans Luijs apbalvots ar Atzinības krustu un iecelts par Atzinības krusta lielvirsnieku.

Par Atzinības krusta komandieri iecelts Luksemburgas lielhercoga padomnieks Marks Baltess un Luksemburgas vēstnieks Latvijā Pols Šmits. Savukārt par Atzinības krusta virsnieku iecelts Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas protokola eksperte Ketija Vageneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!