Foto: F64
Braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem ceļiem saglabājas apgrūtināti, autoceļi ir sniegoti un veidojas apledojums, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC)pirmdienas rītā apkopotā aktuālā satiksmes informācija.

LVC brauktuves tīra no sniega un apstrādā pret apledojumu, uzturēšanas darbi uzsākti ap pulksten 4 no rīta. No rīta vietām nedaudz sniga, gaisa temperatūra bija -6º....-2º C.

LVC vēsta, ka Rīgas apkārtnē braukšanas apstākļi ir apmierinoši, brauktuves ir notīrītas un apstrādātas pret apledojumu.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Talsi – Usma, vietām snieg smalks sniegs, autoceļš apledo, brauktuvi apstrādā pret apledojumu. Savukārt Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Skrunda - Liepāja, vietām snieg smalks sniegs, autoceļš apledo, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Jelgavas un Bauskas virzienos apmierinoši braukšanas apstākļi. Brauktuves ir notīrītas un nokaisītas.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi saglabājas posmā Varakļāni – Terehova, posmā Grebņeva – Spoģi un pa Rēzeknes apvedceļu. Autoceļi ir sniegoti un veidojas apledojums, brauktuves tīra un apstrādā pret apledojumu. Apmierinoši braukšanas apstākļi ir pa autoceļu Rīga – Daugavpils, brauktuve ir mitra.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Vireši – Veclaicene un posmā Valmiera - Valka. Autoceļi ir sniegoti un veidojas apledojums, brauktuves turpina tīrīt un apstrādāt pret apledojumu. Ainažu virzienā braukšanas apstākļi ir apmierinoši, brauktuves ir notīrītas aun nokaisītas.

Braukšanas apstākļi pa reģionālajiem ceļiem ir apgrūtināti. Brauktuves ir sniegotas un apledojušas, vietām sniega un sāls maisījums. Arī pa vietējas nozīmes ceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, uz ceļiem ir iespējami arī sniega sanesumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!