Foto: Shutterstock
Lai gan pirmie pavasara vēstneši dabā vēl tiek rūpīgi gaidīti, nereti pretim pavasarim speram soļus pirmie. Viens sāk vingrots, cits – iedēsta sēklas uz balkona esošajos podiņos. Pastāsti un parādi "Delfi Aculieciniekam", kā tu steidz pretim pavasarim!

Radošākie pavasara sagaidītāji cīnīsies par "Delfi Aculiecinieka" balvu – "Galactico" dāvanu karti 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā – "Origo", "Alfa" un citos.

Reportāžas iesūti, izmantojot pievienošanas pogu zem raksta, vai arī sūti uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Pavasaris".

Gaidīsim reportāžas līdz 31. marta pusnaktij.

Ja esi izvēlējies pavasari sagaidīt ar dažādiem zaļumiņiem mājās, piedāvājam ielūkoties radošās idejās, kā audzēt veselīgos garšaugus, kā arī uzzināt, kā visveiksmīgāk izaudzēt lociņus savā mājas dobītē:

Savukārt ja esi izvēlējies pavasari sagaidīt vingrs un lunkans, der ielūkoties portāla "Rutks.lv" sadaļā "Kustība", kur apkopoti ne tikai dažādi vingrinājumu, lai sevi padarītu vingrāku, bet arī apkopoti dažādi knifiņi, kā atgūt enerģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!