Foto: LETA

Bruģēšanas darbu meistars Jānis no Madonas aizvadītajā nedēļas nogalē momentloterijā "Moments" laimējis 10 000 eiro, informē uzņēmumā "Latvijas Loto".

Kopumā aizvadītā nedēļa izrādījusies laimestiem bagāta tieši Madonas novada iedzīvotājiem. TV izlozē "SuperBingo" Madonas novada iedzīvotāja Līga Druveniece grieza Lielo laimes ratu, un tas apstājās uz automašīnas "Volkswagen Golf 7" sektora. Šajā pašā izlozē 20 skaitļus savā kvītī pirmais atzīmēja kāds spēlētājs, kurš bija iegādājies "SuperBingo" kvīti Madonā, Saules ielā 11, SIA "Latvijas Grāmata" tirdzniecības vietā, un laimēja 4447 eiro laimestu.

Otrdien "Latvijas Loto" birojā bija ieradies veiksminieks, kurš nopircis „10 000 eiro vērtu" momentloterijas Moments biļeti.

Jānis no Madonas noformēt laimestu bija ieradies kopā ar sievu, un viņi pastāstīja, ka ģimenē augot arī trīs bērni.

Jānis atklāja, ka līdz šim lielu laimestu neesot bijis, kaut gan loterijās ģimene periodiski piedaloties jau vairākus gadus. Veiksmīgā diena esot bijusi piektdiena, kad vīrietis iegādājies kioskā "SuperBingo" biļeti: "Nopirkām arī trīs momentloterijas "Moments" biļetes, turpat mašīnā nokasījām un tūlīt skrējām atpakaļ uz kiosku pārliecināties, vai tiešām laimests ir 10 000 eiro. Arī pārdevēja bija sajūsmā par mūsu veiksmi!".

Jānis smejoties saka, ka esot māņticīgs un pirmdienās "svarīgas un lielas lietas nedara", tāpēc pēc laimesta uz Rīgu abi ar sievu braukuši tikai otrdien.

"Latvijas Loto" organizē loterijas "Latloto 5no35", "SuperBingo", "Keno", "Viking Lotto" un "Eurojackpot" ar divām papildspēlēm "Džokers" un "Džokers 7", un astoņas momentloterijas.

Loterijas biļetes var iegādāties "Latvijas Loto", "Narvesen", "Rimi", "Statoil", "Latvijas Pasta" un citās tirdzniecības vietās, kā arī Latvijas Loto interneta vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!