Foto: DELFI

No ceturtdienas, 28. janvāra, Melnsila ielas slēgtā posma apbraukšanai starp Ļermontova ielu un Ernestīnes ielu tiks ieviestas jaunas satiksmes organizācijas izmaiņas. Turpmāk, lai apbrauktu slēgto posmu starp Ļermontova ielu un Ernestīnes ielu, satiksme tiks virzīta pa Ormaņu ielu, Struteles ielu un Ernestīnes ielu, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Lai nodrošinātu netraucētu divu virzienu kustību, Ormaņu, Strutele un Ernestīnes ielās apbraucamā ceļa robežās tiks uzstādīta pagaidu ceļa zīme "Apstāties aizliegts".

Tāpat satiksmes organizācijas izmaiņas tiks ieviesta Lapu ielā, lai tā netiktu izmantota kā caurbraucamā iela. Turpmāk ielas posmā starp Ormaņu ielu un Ernestīnes ielu piekļūšana un izkļūšana tiks virzīta no Ormaņu ielas puses.

Departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem, sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām un pievērst pastiprinātu uzmanību uzstādītajām ceļa zīmēm, kas norāda kā jāapbrauc slēgtais Melnsila ielas posms.

Jau vēstīts, ka Rīgā, Melnsila ielā 2, 31. decembrī uzsprāga un daļēji sabruka daudzdzīvokļu māja. Sprādziens nogranda neilgi pirms pusdiviem naktī. Negadījumā cieta seši cilvēki un viens gāja bojā. Lai attīrītu ielu no ēkas drupām, kā arī veiktu ēkas sienu nostiprināšanas darbus, satiksme gar ēku joprojām ir slēgta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!