Foto: Laura Grīnvalde

Svētdien "Rimi" Rīgas maratona laikā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā, uz tiltiem pār Daugavu un Pārdaugavā, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Līdz 30. augusta plkst. 6 slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Svētdien no plkst. 7 līdz 17 notiks maratona skrējiens no Brīvības laukuma līdz Gustava Zemgala gatvei, tad pa Mežaparku, bet pēc tam atpakaļ uz pilsētas centru, pāri Vanšu tiltam uz Pārdaugavu līdz Buļļu ielai un atpakaļ pa Akmens tiltu līdz 11.novembra krastmalai.

Arī pusmaratona skrējiens, 10 kilometru un 5,5 kilometru skrējieni notiks gan pilsētas centrā, gan Pārdaugavā.

Skrējienu maršrutos satiksme tiks ierobežota un slēgta no plkst.6 līdz 18, bet sabiedriskā transporta satiksmi slēgs no plkst.7.

Bērnu dienas Ģimeņu skrējiena un "Rimi Rīgas maratona" laikā pasākuma vietās būs aizliegta elektroskrejriteņu, velosipēdu, velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksme.

Jau pirms maratona tiks aizliegts apstāties un stāvēt Doma laukumā.

Līdz 30. augusta plkst.6 aizliegts apstāties un stāvēt 11. novembra krastmalā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un 11. novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē, posmā no Poļu gātes līdz Jaunielai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!