Foto: LETA
Martā nedaudz uzlabojies valdības darba vērtējums, liecina jaunākā "DNB Latvijas barometra" aptauja.

Lai arī valdības darbs martā joprojām tiek vērtēts kopumā kritiski, attieksme uzlabojusies - ar valdības darbu neapmierināto īpatsvars martā tāpat kā februārī bija 72%. Savukārt apmierinātība pausta nedaudz biežāk. Februārī ar valdības darbu apmierināti bija 19% iedzīvotāju, bet martā - 22%.

Pēc krituma februārī valdības darba vērtējuma indekss martā atkal ir pakāpies līdz 2014.gada janvāra līmenim. Martā valdības darba vērtējuma indekss bija mīnus 34, bet februārī - mīnus 39.

Aptaujas dati iegūti pētījumu centra SKDS Latvijas pastāvīgo iedzīvotāju aptaujā laika posmā no 7.marta līdz 20.martam. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīvesvietās, tika aptaujāti 1000 respondenti vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

"DNB Latvijas barometrs" ir atzīts ikmēneša socioloģiskais pētījums, kurā tiek pētītas konkrētā brīža aktuālās norises sabiedrībai nozīmīgās jomās. Vienlaikus iedzīvotājiem ikreiz tiek uzdots pastāvīgo jautājumu kopums, kas mēnesi pa mēnesim atspoguļo sabiedrības vispārējā noskaņojuma izmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!