Marta pēdējā nedēļā Latvijā nokrišņi nav gaidāmi, aizvien biežāk uzspīdēs saule, kļūs siltāks un lai gan sestdien būs apmācies un drēgns laiks, svētdien atkal uzspīdēs saule.
Latvijas Hidrometeoroloģijas aģentūrā BNS uzzināja, ka pirmdien gaisa temperatūra turpinās paaugstināties. Būs mainīgs mākoņu daudzums, nokrišņi nav gaidāmi. Latvijā gaisa temperatūra dienā būs no 0 līdz +5 grādiem, Rīgā +2 grādi, pūtīs rietumu vējš ar ātrumu 4 - 6 metri sekundē. Naktī Latvijā gaisa temperatūra būs -2,+3 grādi.

Otrdien arī gaidāms mākoņains laiks, bez nokrišņiem, apmākušās debesis būs Kurzemē un Latgalē. Vidzemē vietām spīdēs saule. Gaisa temperatūra dienā Latvijā +2 līdz +4 grādi, Rīgā +4 grādi. Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš ar ātrumu 2 līdz 3 metri sekundē. Naktī gaisa temperatūra Latvijā -4, +1.

No trešdienas līdz piektdienai Latvijā gaidāms skaidrs un saulains laiks, nokrišņi nav gaidāmi. Gaiss trešdien vietām sasils līdz 10 grādiem, bet ceturtdien pat līdz 13 grādiem. Piektdien Latvijā būs 5 līdz 10 grādus silts. Naktīs no trešdienas līdz piektdienai gaisa temperatūra Latvijā svārstīsies no -2 līdz +4 grādiem.

Piektdienas pievakarē ziemeļrietumu vējš atnesīs auksto atmosfēras fronti, debesis atkal apmāksies, daudzviet gaidāms lietus un slapšs sniegs. Gaisa temperatūra sestdien dienā+3,+8, naktī -2,+3.

Taču svētdien laiks atkal noskaidrosies un gaiss sasils pat līdz 12 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!