Rītiņa pavārskola varētu tikt veidota “Vincenta” paspārnē un tai paraugs būs Londonas viesmīļu un pavāru skola “Terrense Conran”, apgalvoja Rītiņš. Minētajai pavārskolai ir savs restorāns, un tā ir plaši pazīstama pasaulē.
Kā norādīja “Vincenta” šefpavārs, Latvijā pagaidām nav restorānu pavāru skolu. “Visur pasaulē ir, kāpēc gan Latvijā tāda nevarētu būt?” retoriski vaicāja Rītiņš.
Jaunā pavārskola varētu gatavot pavārus augstākās klases restorāniem, taču tajā apgūt iemaņas ēdiena gatavošanā varētu arī mājsaimnieces, informēja Rītiņš un piebilda, ka skola varētu strādāt trīs maiņās — dienās, vakarā un nedēļas nogalēs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit