Restorāna “Vincents” šefpavārs un direktors Mārtiņš Rītiņš nodomājis 2000. gadā dibināt savu pavārskolu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kā informēja pats Rītiņš, šī ideja koncepcijas līmenī jau ir izstrādāta un tā varētu tikt realizēta jau pēc Ziemassvētkiem un Jaunā gada, kad šefpavāram būs vairāk laika.

Rītiņa pavārskola varētu tikt veidota “Vincenta” paspārnē un tai paraugs būs Londonas viesmīļu un pavāru skola “Terrense Conran”, apgalvoja Rītiņš. Minētajai pavārskolai ir savs restorāns, un tā ir plaši pazīstama pasaulē.

Kā norādīja “Vincenta” šefpavārs, Latvijā pagaidām nav restorānu pavāru skolu. “Visur pasaulē ir, kāpēc gan Latvijā tāda nevarētu būt?” retoriski vaicāja Rītiņš.

Jaunā pavārskola varētu gatavot pavārus augstākās klases restorāniem, taču tajā apgūt iemaņas ēdiena gatavošanā varētu arī mājsaimnieces, informēja Rītiņš un piebilda, ka skola varētu strādāt trīs maiņās — dienās, vakarā un nedēļas nogalēs.

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form