Foto: DELFI
Latvijas vēstniecībā Krievijā ceturtdien prezentēs rakstu krājumu "Latvija 2010. Mūsu skatījums", kas aicina iepazīt un izjust Latviju caur jaunu cilvēku acīm, informē Latvijas vēstniecība Krievijā.

Izdevums atspoguļo iespaidus, ko jaunieši no dažādiem Krievijas reģioniem guvuši Latvijā. Viņi ar Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) un "Atvērtā kluba Starptautiskais dialogs" jauniešu apmaiņas programmu pagājušā gada vasarā apmeklēja Latviju un noklausījās Latvijā pazīstamu starptautisko attiecību speciālistu, vēsturnieku un diplomātu lasītas lekcijas, kā arī iepazina vairākas Latvijas pilsētas un to kultūrvēsturisko vidi.

Projekta ietvaros apmaiņas programmas dalībniekiem bija iespēja paust savus piedzīvojumus par redzēto un uzzināto referātu priekšlasījumos, piedaloties konkursos, kā arī iesaistoties diskusijās ar iedzīvotājiem.

Rakstu krājuma prezentācijas pasākumu vēstniecībā atklās Latvijas vēstnieks Krievijas Federācijā Edgars Skuja, Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis, kurš ieradīsies Maskavā uz Latvijas un Krievijas ārlietu ministriju politiskajām konsultācijām un "Atvērtā kluba Starptautiskais dialogs" izpilddirektors Grigorijs Amnuels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!