"Maxima Latvija" veikalā Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē, uzstādītas vebkameras, ar kuru palīdzību tiešsaistes režīmā ikviens interesents var sekot līdz darbam veikala pārtikas ražošanas cehos, informēja SIA "Maxima Latvija" pārstāvji.

Piektdien, 30. maijā, plkst. 11 "Maxima XXX" veikalā Kārļa Ulmaņa gatvē tiks rīkota atvērto durvju stunda, kuras laikā mediju pārstāvji tiks iepazīstināti ar pārtikas ražošanas "virtuves pusi", rādot vispārējo pārtikas aprites shēmu un skaidrojot pārtikas kvalitātes nodrošināšanas sistēmu.

"Maxima Latvija" ražošanas un kvalitātes dienestu pārstāvji atbildēs uz aktuālajiem jautājumiem, kas saistīti ar pārtikas apriti šajā veikalu tīklā, kā arī tās kvalitātes nodrošināšanu.

Sperot nākamo soli mītu un leģendu kliedēšanā par salātu mazgāšanu, gaļas skalošanu un citas gatavās produkcijas pagatavošanas "virtuves puses" izpausmēm, "Maxima Latvija" iepazīstinās ar nākamo posmu kvalitātes vadības un kontroles sistēmā, kuras pamati tika ieviesti līdz ar ISO sertifikāta saņemšanu un tagad turpinās darboties jau augstākā līmenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!