Pēc vairākkārtējas sludinājumu publicēšanas laikrakstos tikai astoņi cilvēki pagaidām ir atsaukušies Latvijas Tautas frontes (LTF) muzeja aicinājumam ziedot vai nodot muzeja rīcībā fotogrāfijas, negatīvus, diapozitīvus un citas Latvijas neatkarības atgūšanas laika liecības.
Kā pastāstīja muzeja arhivārs Juris Freidenbergs, vairākas aploksnes ar fotogrāfijām, kurās fiksēti 1991.gada janvāra barikāžu dienu notikumi un dažādas LTF akcijas, muzejam nodevuši Aleksandrs Caune, Jānis Blūms un vairāki citi šo notikumu dalībnieki.

Muzejs turpina saņemt materiālus no bijušajām LTF nodaļām. Vairākus dokumentus, fotogrāfijas, mandātus un vimpeļus muzejs saņēmis no bijušās LTF Dobeles nodaļas. LTF Dzelzceļnieku nodaļa nodevusi muzejam koka vākos rūpīgi iesietu laikraksta "Atmoda" komplektu.

Kāds bijušais tautfrontietis ir atnesis uz muzeju Krievijas toreizējā līdera Borisa Jeļcina "matrjošku", kura tika tirgota 90.gadu sākumā. Savukārt kāds cits interesents ir uzskatījis par nepieciešamu papildināt LTF muzeja krājumu ar PSKP 27.kongresa un Latvijas Komunistiskās partijas 24.kongresa materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!