Foto: LETA

Biķernieku un Hipokrāta ielas krustojumā no avārijas vietas ūdens vairs neplūstot, bet uz ielas braucamās daļas izveidojies pamatīgs apledojums. Remontdarbi varētu turpināties līdz rītdienai, informēja pašvaldības SIA "Rīgas ūdens" preses sekretārs Artūrs Mucenieks.

Jau ziņots, ka Rīgā, Biķernieku un Hipokrāta ielas krustojumā, iepretī lielveikalam "Sky" Mežciemā plīsis 150 milimetru ūdensvads, kā rezultātā applūda brauktuve un uz tās strauji veidojās apledojums.

Lai arī patlaban apledojusī ceļa virsma tiekot kaisīta ar pretslīdēšanas maisījumu, tomēr Mucinieks iesaka autovadītājus uzmanīties.

Ūdens apgādes traucējumi rītdien ietekmēšot avārijas vietas tuvumā esošo Rīgas 89.vidusskolu, kā arī netālu esošo bērnudārzu un sākumskolu. Tuvējām dzīvojamām mājām nekādus traucējumus avārija neradīšot, norādīja Mucenieks.

Sabiedriskā transporta kustība pagaidām Mežciemā nav ierobežota, taču pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" varētu nolemt uz laiku līdz avārijas situācijas novēršanai izlaist pēdējās divas trolejbusa pieturas. Lai arī rakšanas darbi turpināsies arī rīt, tomēr plīsums izveidojies uz zaļās zonas un remontdarbi braukšanu īpaši netraucēšot. Nelieli satiksmes traucējumi gaidāmi apledojušā ceļa seguma dēļ, kas samazinās autotransporta kustības ātrumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!