"Mini miss Latvija" direktors Juris Millers parlamentārās izmeklēšanas komisijas pedofilijas lietā ideju aizliegt bērnu skaistumkonkursus uzskata par komisijas priekšsēdētāja Jāņa Ādamsona atriebību viņam.
"Tā ir Ādamsona atriebība pret, viņaprāt, mazu puišeli, kurš ir atļāvies runāt pretī "augstajam Saeimas deputātam"," BNS sacīja Millers.

Jau ziņots, ka izmeklēšanas komisija pedofilijas lietā apsver iespēju ierosināt aizliegt bērnu skaistumkonkursu rīkošanu Latvijā.

Pēc Millera vārdiem, ja tiks aizliegts rīkot bērnu skaistumkonkursus, tad tas skars tikai "Little miss International", bet pārējie viņa rīkotie konkursi ir bērnu talantu konkursi. "Tad jau lai Ādamsons aizliedz arī horeogrāfijas un citus konkursus," pauda Millers.

Ādamsons BNS teica, ka Millers tiek izmantots kā rupors, lai nomelnotu komisijas darbu, un "viņa aizmugurē ir personas, kuras nevēlas, lai tiktu nosauktas pedofilijas lietā iesaistītās amatpersonas".

Millers uz šādu apgalvojumu BNS atbildēja, ka "es neko nenoliedzu un neko neapstiprinu, bet Ādamsonam laikam tiešām smadzenes ir aizgājušas grīstē, jo Ādamsons vienmēr meklē kādas aizmugures".

Millers arī apsver iespēju iesniegt tiesā prasību par cieņas un goda aizskaršanu pret Ādamsonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!