Foto: LETA
Jaunā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Artūra Toma Pleša (AP) biroju veidos liela daļa no bijušā ministra Jura Pūces (AP) līdzšinējā biroja pārstāvjiem.

Kā informēja Pleša padomniece komunikācijas un sabiedrisko attiecību jautājumos Agnese Vārpiņa, ministra biroju vadīs Laila Spaliņa un padomnieks pašvaldību un reģionālās attīstības jautājumos būs Madars Lasmanis.

Ministra padomnieks juridiskajos jautājumos būs Valdis Verners un padomnieka digitālās dienaskārtības jautājumos amatu ieņems Rolands Strazdiņš. Arī Vārpiņa turpinās ieņemt augstāk minēto ministra padomnieces amatu komunikācijas un sabiedrisko attiecību jautājumos.

Reizē salīdzinājumā ar Pūces biroju notikušas arī izmaiņas - Plešam būs vēl viens padomnieks komunikācijas jautājumos - Miks Strazdiņš, savukārt jaunajā birojā nestrādās Pūces kā ministra padomniece Zane Biķerniece.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentārā sekretāre būs bijusī Saeimas deputāte Dace Bluķe (AP).

Birojā vēl plānotas arī zināmas izmaiņas saistībā ar kādu jaunu cilvēku iekļaušanu komandā, bet šis jautājums vēl ir procesā, izrietēja no Vārpiņas paustā.

Kā ziņots, Saeima ceturtdien vides ministra amatā ievēlēja Plešu. Viņš Saeimā vadīja Administratīvi teritoriālās reformas komisiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!