Dienesta transportlīdzekļu nomas konkursa komisija pirmdien izsludināja atklātu konkursu par 443 automobiļu nomu, no kuriem 16 automobiļi domāti ministriju un īpašu uzdevumu ministru sekretariātiem, un 427 automobiļi to padotībā esošo valsts iestāžu vajadzībām.
Konkursa paziņojums un nolikums publicēts un pieejams Ministru kabineta mājas lapā internetā www.mk.gov.lv sadaļā "Valsts kanceleja/Valsts iepirkums", kā arī Iepirkuma un uzraudzības biroja mājas lapā www.iub.gov.lv, informēja valdības preses sekretārs Aivis Freidenfelds.

Būtiskākie konkursa pretendentu piedāvājumu vērtēšanas kritēriji būs prasītā nomas maksa, kārtējās izmaksas, piedāvātā kvalitāte un tehniskās apkopes iespējas. Šis ir jau ceturtais centralizētais auto nomas (operatīvā līzinga) konkurss. Šajā konkursā paredzēts nodrošināt ar automobiļiem tās iestādes, kurām šogad beigsies 2003.gadā noslēgtie nomas līgumi, kā arī iestādēm, kuras automašīnas bija iegādājušās pirms centralizētās auto līzinga sistēmas ieviešanas 2003.gadā.

Visus pieteikumus vērtēs Dienesta transportlīdzekļu nomas konkursa komisija. Komisijas priekšsēdētāja ir Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane. Tāpat komisijā ietilpst pārstāvji no Finanšu, Zemkopības, Vides un Satiksmes ministrijas, Ceļu satiksmes drošības direkcijas, Autotransporta direkcijas, Rīgas Tehniskās universitātes.

Pieteikšanās termiņš ir šā gada 10.jūlijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!