Latvijas pirmā geju skaistumkonkursa "Misters Gejs Latvija" uzvarētājs Ģirts startēs Baltijas geju skaistumkonkursā.
Kā informēja konkursa rīkotāji - klubs "XXL", uzvarētājs ir saņēmis kluba "XXL" VIP karti un tiesības startēt konkursā "Misters Gejs Baltija", kas tiek plānots novembrī ar dalībniekiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Pēterburgas.

Piecus konkursantus, kas tika atlasīti no 20 pretendentiem, vērtēja dažādas sfēras pārstāvoša žūrija, kurā bija uzaicināta arī aģentūras "Mis Latvija" direktore Inta Fogele un modes mākslinieks Roberts Krauze.

Tomēr naktī uz svētdienu klubā "XXL" notikušais pasākums saņēmis pārmetumus, ka nav bijis noorganizēts pietiekami augstā un nosaukumam "Misters Gejs Latvija" atbilstošā līmenī.

Kā vēsta portāls "www.gay.lv", "konkurss neatbilda ne šī konkursa nosaukumam, ne arī jebkādiem skaistumkonkursu standartiem. Pasākumam varētu dot dažādus nosaukumus - "Mr Gay XL", "Mr Gay XXL National Minority", bet nekādā gadījumā - "Mr Gay Latvia"".

Konkursa organizētājiem pārmet, ka tas noticis tikai un vienīgi krievu valodā, par pasākumu nav bijis informācijas medijos, turklāt pasākuma norises vieta - klubs "XXL" - esot bijusi nepiemērota šāda konkursa rīkošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!