Valsts ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes priekšnieks Vladimirs Vaškevičs, kurš maijā smagi cieta auto sprādzienā, atveseļojies un pagājušajā nedēļā atsācis darbu, ziņo "Neatkarīgā Rīta Avīze".
Vaškevičs laikrakstam atzinis, ka ārsti novērtējuši viņa veselības stāvokli un atļāvuši viņam atgriezties darbā. "Es gan joprojām turpināšu konsultēties un ārstēties," paudis Vaškevičs.

Jau ziņots, ka Vaškeviča automašīna "Subaru Impreza" šā gada 21.maijā tika spridzināta. Lai gan muitnieks vēl nebija paspējis iekāpt spēkratā, viņš guva nopietnas kājas traumas un smagā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā, kur veiktas vairākas operācijas.

Vaškeviča auto spridzināšanas lietā apcietināts uzņēmējs Raimonds Štalbergs, kuram iepriekš bija konflikts ar Vaškeviča šķirto sievu Ināru Vilkasti par Štalbergam it kā nesamaksātajiem 2,1 miljoniem latu. Saistībā ar Vaškeviča automašīnas spridzināšanu apcietināts arī Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienesta darbiniekam Edgars Gulbis.

Vaškevičs iepriekš sacīja, ka Štālbergs draudējis gan viņam, gan viņa bērniem. Vaškevičs sīkāk neatklāja, par ko tieši saņemti draudi, vien norādīja, ka par draudiem informēta policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!