Foto: F64

Jaundibinātās partijas "No sirds Latvijai" uzstādījums ir diezgan augusts, un partija nedomā tikai par 5% barjeras pārvarēšanu, kas nepieciešama iekļūšanai Saeimā, šodien žurnālistiem sacīja politiskā spēka valdes loceklis, bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris.

Kūtris uzsvēra - ja partijas biedri nedomātu, ka pārvarēs šīs barjeras pārvarēšanu, tad nebūtu nozīmes iesaistīties šajā cīņā. Vienlaikus viņš sacīja, ka partijas uzstādījums ir diezgan augusts un tiek domāts par to, lai "nebūtu jātirgojas ar citiem".

Kūtris arī norādīja, ka šis politiskai spēks atšķirsies no iepriekšējām partijām, jo pēc viņa domām partija nav veidota kā politiskais projekts, lai ieņemtu amatus, bet tā sākusies no tautas kustības.

Kustības biedri arī strādāja pie partijas programmas izveides. Viņš pauda, ka partijas, kuru programmās ir daudz solīts, ne visu ir izdarījuši, tātad nav spējuši tikt galā ar savu uzdevumu.

Kā ziņots, šodien klātesot 247 cilvēkiem, tika nodibināta politiskā partija "No sirds Latvijai". Partijas dibināšanas kopsapulce šodien pieņemta arī partijas darbības programma un statūti, kā arī apstiprināta partijas vadība.

Par partijas priekšsēdētāju kļuvusi bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!