Foto: LETA
Šī gada 23. maijā mūžībā devies advokātu biroja "Bērziņš, Marga un Vīnkalns" advokāts Alvis Marga, lasāms Latvijas Zvērinātu advokātu padomes (LZAP) mājaslapā.

Marga savā karjerā bijis maksātnespējas administrators dažādiem lieliem uzņēmumiem, piemēram, "Čili Pica" pārvaldniekam "Čilija pica". Tāpat viņš tiesā aizstāvējis bijušo valsts uzņēmuma "Latvijas Dzelzceļš" (LDz) valdes priekšsēdētāju Uģi Magoni, kā arī digitālās televīzijas krimināllietā apsūdzēto Didzi Jonovu.

Lai arī ceturtdien internetā izplatījusies informācija, ka Margas nāve, iespējams, bijusi saistīta ar noziegumu, portāla "Delfi" aptaujātie avoti to neapstiprināja, kā arī Valsts policijā (VP) portālam "Delfi" uzsvēra, ka 23. maijā nav reģistrēta kāda advokāta slepkavība. Tāpat VP ikrīta izsūtītajā diennakts uzziņā nav informācijas par kādu slepkavību.

Advokātu biroja mājaslapā lasāms, ka Marga 1994. gadā ir absolvējis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti un sācis darbu zvērināta advokāta pienākumus Rīgas 6. juridiskajā birojā.

Pēc zvērināta advokāta eksāmena nokārtošanas un zvēresta nodošanas Latvijas Republikas Augstākās tiesas priekšsēdētājam 1999. gada 17. jūnijā Marga ir uzņemts Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijā un uzsācis zvērināta advokāta praksi Rīgas 6. juridiskajā birojā. 1999. gada 29. decembrī Marga sadarbībā ar zvērinātiem advokātiem Aināru Vīnkalnu un Aivaru Bērziņu ir izveidojuši zvērinātu advokātu biroju "Bērziņš, Marga un Vīnkalns".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!