Foto: LETA
Sestdien, 4. decembrī, notiks Nacionālās apvienības (NA) ikgadējais kongress, kurā spriedīs par partijas tuvākajiem mērķiem un prioritātēm, kā arī tiks ievēlēts partijas priekšsēdētājs, valdes locekļi un komisiju pārstāvji, informēja NA pārstāve Laima Melkina.

Uz partijas priekšsēdētāja amatu kandidē tikai līdzšinējais partijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Plānots, ka kongresu atklās partijas līdzšinējais priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Dzintars. Ar uzrunām uzstāsies arī Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece un Eiropas parlamenta deputāts Roberts Zīle.

Kongresā paredzēts atskatīties uz pēdējā laikā paveikto, tostarp Demogrāfisko lietu centrā un NA pārziņā esošajās ministrijās.

Kongresa laikā notiks partijas jaunā valdes sastāva vēlēšanas. Šogad valdes vēlēšanās gaidāma liela konkurence, un kandidātu ir vairāk nekā pērn.

NA pārstāve akcentēja, ka šī gada kongresa vadmotīvs ir "Ar stipriem pamatiem!", norādot uz stabilām vērtībām, ko nemainīgi pārstāvot NA, un, kas arī izaicinājumiem pilnā laikā ļauj ar pārliecību vērties nākotnē.

Kongress norisināsies pasākumu un konferenču centrā "Fantadroms", Rīgā, Gustava Zemgala gatvē 74a. Tas sāksies pulksten 11. Pasākums notiks "zaļajā" režīmā, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus. Pie ieejas būs jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Tāpat kongresa laikā būs jālieto sejas aizsargmaskas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!