Foto: LETA
Lai arī pagaidām būtu pāragri vērtēt iekšlietu ministru kā iespējamo Ministru prezidenta amata kandidātu, jo viņš oficiāli nav virzīts šim amatam, atsevišķi Nacionālās apvienības (NA) valdes locekļi pirmdien pauduši individuālus viedokļus.

NA līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš portālam "Delfi" pastāstīja, ka noraidošu attieksmi par Kozlovski no kāda valdes locekļa nav dzirdējis.

Paužot personīgo viedokli, Bērziņš klāstīja, ka, strādājot kopā valdībā, par Kozlovski radies pozitīvs priekšstats. "Lai arī atsevišķos jautājumos mums ideoloģiski atšķirīgs redzējums, pozitīvi ir tas, ka Kozlovskis ir vērsts uz risinājumu meklēšanu," viņš sacīja.

Jau vēstīts, ka Ministru prezidente Laimdota Straujuma pirmdien paziņoja par valdības demisiju.

Pēc viņas teiktā, valdība ir sagatavojusi divus valsts budžetus, ir pieņemti divi valsts budžeti, valsts ekonomiskā situācija ir uzlabojusies un valsts atrodas labā stāvoklī. Straujumas ieskatā pēc šī perioda nepieciešamas jaunas idejas, pienesums, jauna enerģija, kas ļautu uz iesākto darbu pamata turpināt iesākto.

Straujuma valdības vadītājas pienākumus sāka pildīt 2014. gada 22. janvārī, stājoties iepriekšējā valdības vadītāja Valda Dombrovska (V) vietā, kurš paziņoja par savu demisiju pēc Zolitūdes traģēdijas 2013. gada novembra beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!