Foto: LETA
Sestdien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (NA) kongress, kurā plānots pārvēlēt partijas vadību, portālu "Delfi" informēja apvienībā.

Šogad gaidāma liela konkurence partijas valdes vēlēšanās, bet uz partijas priekšsēdētāja amatu kandidē NA Saeimas frakcijas vadītājs un esošais partijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars, pavēstīja NA.

NA šī gada kongresa motīvs ir "Ar skatu nākotnē!". "Nacionālistiem ir svarīgi ne tikai tas, kā mēs dzīvojam šodien, bet kāda būs mūsu tautas nākotne šajā pārmaiņu laikmetā, kad tik strauji attīstās tehnoloģijas, mainās informācijas telpa un pasaules lielvaru spēku samērs. Kā šajos apstākļos saglabāt un stiprināt mūsu tautu? Tā ir mūsu atbildība meklēt atbildes uz šo jautājumu," kongresa sarunu tēmas ieskicē partija.

Ar uzrunām kongresā uzstāsies partijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Eiropas parlamenta deputāts Roberts Zīle, Saeimas deputāts Jānis Dombrava un Latvijas Jauno zinātnieku apvienības valdes priekšsēdētāja Ieva Siliņa.

Biedriem būs arī iespēja video formātā iepazīt Kultūras un Zemkopības ministriju, kā arī Demogrāfisko lietu centra darbu gada laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!