Foto: DELFI

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"–"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (NA) valde lēmusi piedalīties sestdien, 2. martā, Rātslaukumā pieteiktajā piketā par Rīgas domes atlaišanu, portālu "Delfi" informēja partijas pārstāvis Edvards Ratnieks.

Iniciatīvu par piedalīšanos izteica NA Rīgas nodaļa. Tā aicinās jauniešus, biedrus un atbalstītājus "paust nostāju par korupcijas skandāliem Rīgas domē".

RD Nacionālās apvienības frakcijas vadītājs un partijas valdes loceklis Nauris Puntulis: "Mēs cienām un atbalstām demokrātiskā sabiedrībā pieņemtas pilsoniski aktīvas protestu formas. Šobrīd iezīmējas interesanta tendence, ka domē aktīvi notiek politisko amatpersonu rokādes vienu un to pašu politisko spēku ietvaros, kas nozīmē, ka tiek mainītas tikai izkārtnes, nevis Rīgas domes darbība pēc būtības," lēmumu komentēja NA Rīgas domes frakcijas vadītājs un partijas valdes loceklis Nauris Puntulis.

Vēstīts, ka 2. martā no pulksten 10.30 līdz 12.30 Rātslaukumā pieteikts pikets par Rīgas domes atbrīvošanu, kā arī pašvaldības struktūrvienību un kapitālsabiedrību auditēšanu. Organizatori rēķinās ar 100 apmeklētājiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!