Foto: LETA

Pirmdien, 11. maijā, SIA "Rīgas satiksme" atsāks četru klientu apkalpošanas centru darbību, portāls "Delfi" noskaidroja uzņēmumā.

Darbu atsāks klientu apkalpošanas centri Brīvības ielā 191, Brīvības gatvē 384b, Prāgas ielā 1 un Kurzemes prospektā 137.

Lai samazinātu atrašanās laiku klientu apkalpošanas centrā, uzņēmums aicina iedzīvotājus iepriekš pierakstīties vizītei "Rīgas satiksmes" mājaslapā.

Uzņēmums informē, ka Covid-19 izplatības mazināšanai, kā arī iedzīvotāju un darbinieku pasargāšanai "Rīgas satiksme" visas klientu centros esošās darba vietas ir norobežojusi ar speciāliem aizsargstikliem. Tāpat uz grīdas ir izvietotas norādes par distances ievērošanu.

Vienlaikus "Rīgas satiksme" aicina klientus būt atbildīgiem un izvērtēt klientu apkalpošanas centru apmeklēšanas nepieciešamību.

Tāpat uzņēmums aicina iedzīvotājus, izmantojot sabiedrisko transportu, apdomāt ikviena brauciena nepieciešamību un to izmantot kā pārvietošanās līdzekli tikai gadījumos, ja nav citas alternatīvas.

Lai mazinātu Covid-19 infekcijas slimības izplatīšanos, uzņēmums aicina iedzīvotājus palikt mājās, pārvietoties kājām vai braukt ar velosipēdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!