Tuvākajā nedēļā Latvija lielākoties atradīsies ciklona austrumu malas ietekmē, līdz ar to gaidāms mākoņains laiks, atsevišķās dienās skaidrosies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras prognozes.
Svētdien debesīs joprojām būs mākoņi, bet brīžiem skaidrosies. Naktī vietām gaidāms īslaicīgs slapjš sniegs, piekrastē lietus. Dažviet migla ar redzamību 500 līdz 1000 metri. Naktī gaisa temperatūra būs no plus 3 līdz mīnus 2 grādiem, savukārt dienā gaiss iesils līdz plus 6 grādiem.

Pirmdiena paies pārsvarā bez nokrišņiem, brīžiem arī skaidrosies. Naktī termometra stabiņš noslīdēs līdz mīnus 1 grāda atzīmei, bet dienā būs no plus 2 līdz plus 7 grādiem silts.

Otrdien un trešdien laiks būs mākoņains, bet brīžiem skaidrosies. Trešdien brīžiem var arī līt. Naktī gaisa temperatūra būs no plus 2 līdz plus 5 grādiem, savukārt dienā iesils līdz plus 8 grādiem.

Ceturtdien un piektdien laiks joprojām būs mākoņains, brīžiem gaidāms arī lietus, bet ceturtdien arī slapjš sniegs. Piekrastē brāzmās vējš var sasniegt 15 metrus sekundē. Naktī un dienā gaisa temperatūra saglabāsies plus 1 līdz plus 6 grādu līmenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!