Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nākamnedēļ Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļa sadarbībā ar Veselības ministriju (VM) sociālajā medijā "Facebook" sāks īpašu tiešsaistes sarunu ciklu ar vadošajiem nozares ekspertiem par vakcināciju pret Covid-19.

"Jautājumu loks par vakcināciju pret Covid-19, ko ikdienā saņemam gan mēs, gan veselības nozares eksperti, gan ikdienā tiek atspoguļoti medijos, ir ļoti plašs. Ar šīm sarunām regulāri sniegsim atbildes uz tiem. Sarunas ieraksti pēc tiešraides būs pieejami arhīvos," stāsta Vakcinācijas projekta vadītāja Eva Juhņēviča, aicinot ikvienu iesaistīties un uzdot savus jautājumus, kā arī dalīties ar sarunas tiešraidi savos profilos sociālā tīkla vietnē "Facebook".

Žurnālista Arņa Krauzes vadībā uz iedzīvotāju biežāk uzdotajiem jautājumiem atbildēs Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Ģimenes vakcinācijas centra vadītāja Dace Zavadska, ģimenes ārsts, Lauku ārstu asociācijas valdes loceklis Ainis Dzalbs, Rīgas Stradiņa universitātes Bioloģijas un mikrobioloģijas katedras vadītāja Juta Kroiča, anesteziologs, reanimatologs, Latvijas Ārstu biedrības viceprezidents Roberts Fūrmanis un Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Latvijas kardioloģijas centra kardiologs Kārlis Trušinskis.

Jau tagad ikviens Latvijas iedzīvotājs, kurš vēlas saņemt atbildes uz jautājumiem par vakcināciju, ir aicināts iesūtīt tos kā vēstuli VM "Facebook" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!