Jaunās no zviedru firmas iegādātās tipogrāfijas mašīnas kļūmes dēļ otrdien nav nodrukāta "Neatkarīgā Rīta Avīze"
Viņa pastāstīja, ka tipogrāfijas mašīna apstājusies ap plkst.23.30, kad bijusi nodrukāta gandrīz visa "Lauku Avīze" - palikuši neizdrukāti tikai 5000 eksemplāru. Tomēr ne Rīgas centra kioskos, ne abonēšanas centrā "Diena" arī šis laikraksts no rīta nebija saņemts.

Nākamo bijis plānots drukāt "Neatkarīgo Rīta Avīzi", taču mašīnu palaist līdz šim nav izdevies.

Situāciju Mozgovaja nodēvēja par traģisku. Jaunā no zviedru firmas "Solna International" saņemtā mašīna palaista 28.februārī, un "Preses nams" vēl to nav pieņēmis. Tādēļ tipogrāfijā gaida ierodamies zviedru speciālistus, kas atbild par tehniku un varētu to salabot.

Vienlaicīgi tiks domāts par to, kā izmantot veco tipogrāfijas aparatūru, lai varētu nodrošināt vakara avīzes "Rīgas Balss" iznākšanu.

"Neatkarīgā Rīta Avīze" ir viens no lielākajiem ik dienu iznākošajiem laikrakstiem, tās metiens ir vairāk nekā 26 tūkstoši eksemplāru.

Abonēšanas centra "Diena" piegādes daļas pārstāve Gaļina Safonova BNS sacīja, ka "Preses nama" nenodruktātās avīzes piegādās kopā ar vakara avīzēm, ja dienas laikā tās nodrukās. Abonēšanas centra vārdā Safonova atvainojās klientiem par nepiegādātajiem laikrakstiem.

Abonēšanas centrs "Diena" izplata 1950 "Neatkarīgās Rīta Avīzes" un 975 "Lauku Avīzes" eksemplārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!