Foto: Publicitātes foto

Lai gan sākotnēji Labklājības ministrijā (LM) portālu "Delfi" informēja, ka ministra Gata Eglīša (JKP) padomniece komunikācijas jautājumos būs aktrise Dārta Daneviča un to pēcāk apstiprināja arī pats ministrs, pati aktrise paziņojusi, ka nestrādās jaunā ministra komandā un ir noticis pārpratums.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka līdz ar to, ka "KPV LV" vairs nepienākas tik daudz ministru portfeļu, cik bija sākotnēji, valdība ir pārskatījusi ministru portfeļu sadalījumu. Un pagājušajā nedēļā labklājības ministra amatā Ramonu Petraviču (KPV LV) nomainīja Eglītis.

Daneviča savā "Instagram" platformā ceturtdien savus sekotājus arī informēja, ka ministram Eglītim ir savs "Instagram" konts, kurā var uzdot jautājumus. Piektdienas pēcpusdienā LM portālam "Delfi" apstiprināja, ka Daneviča būs labklājības ministra padomniece komunikācijas jautājumos.

Arī pats Eglītis portālu "Delfi" piektdienas vakarā informēja, ka ir sagatavots darba līgums par Danevičas stāšanos padomnieces amatā, taču līgums vēl nav parakstīts no jaunās padomnieces puses.

Ar pašu Daneviču portālam "Delfi" vairāku stundu garumā neizdevās sazināties.

Piektdienas vakarā aktrise tviterī paziņoja: "Noticis pārpratums.JĀ,esmu 1x tikusies ar Eglīša kungu,lai apspriestu komunikācijas jautājumus; NĒ,neesmu parakstījusi līgumus vai kā citādi vienojusies uzņemties ministrijas preses sekretāra amatu.Ticu Eglīša kungam kā Labklājības ministram, bet darbinieku rindās pagaidām nebūšu."

Par šādu aktrises lēmumu Eglītis uzzinājis no tvitera, portālam "Delfi" apstiprināja pats ministrs.

Ar Daneviču portālam "Delfi" arī pēc viņas ieraksta tviterī sazināties neizdevās.

Daneviča ir Dailes teātra aktrise un Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa bērna māte.

Jāatgādina, ka deputāts Kaimiņš Saeimā tika ievēlēts no "KPV LV" saraksta, taču šobrīd ir pie frakcijām nepiederošs parlamentārietis. Jau neilgi pēc deputāta izslēgšanas no "KPV LV" frakcijas Saeimas kuluāros runāja par Kaimiņa un Jaunās konservatīvās partijas, kuru pārstāv jaunais labklājības ministrs, labajām attiecībām.

Daneviča kopš 2012. gada ir Dailes teātra aktrise un pazīstama arī ar lomām pašmāju seriālos. Aktrise ir guvusi popularitāti arī "Instagram", viņai tur seko teju 44 tūkstoši cilvēku.

Daneviča joprojām ir štata aktrise Dailes teātrī, portālam "Delfi" apstiprināja Dailes teātra pārstāvis Marko Rass.

Eglīša biroja vadītāja ir Laila Kapteine, birojā kā ministra padomnieki strādā Anita Svece un Artis Artūrs Brodiņš. Ministrijas parlamentārā sekretāre ir Evita Zālīte-Grosa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!