Viens no pašreizējās valdības locekļiem seksuāli izmantojis kādu nepilngadīgu zēnu, svētdien apliecināja LNT raidījums "Nedēļa", atsaucoties uz zēna sniegto informāciju kādam parlamentārās izmeklēšanas komisijas pedofilijas lietā deputātam.
Zēns seksuālās izmantošanas brīdī bijis nepilngadīgs.

"Uzdrošināmies apgalvot, ka vismaz viens no valdības locekļiem šobrīd ir nokļuvis ļoti nepatīkamā situācijā," sižetā sacīja viens no tā autoriem - Vairis Stašāns.

Tomēr "Nedēļa" uzsvēra, ka minētajam apgalvojumam nav juridiska pierādījuma, jo izmantotais puisis prokuratūrai neesot sniedzis liecības, tādēļ, ka apšaubot prokuratūras uzticamību.

Iepriekš, kad "Nedēļa" demonstrēja pirmo sižetu par pedofiliju Latvijā, tika minēts, ka ar pedofiliju saistīti divi valdības locekļi.

Saeimas izmeklēšanas komisijas pedofilijas lietā vadītājs Jānis Ādamsons svētdien BNS sacīja, ka jebkāda informācija par minēto gadījumu tiks sniegta tikai pirmdien pēc komisijas sēdes, jo deputāts nav pilnvarots par to runāt.

Savukārt komisijas deputāts Dzintars Rasnačs BNS apliecināja, ka viens deputāts patiešām ticies ar minēto zēnu, taču pagaidām deputāta vārds nosaukts netiks, kamēr nebūs droši zināms, ka zēnam būs nodrošināta pilnīga aizsardzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!