Piektdien un sestdien Doma laukumā sabiedriskā organizācija "Nepaliec viens" sadarbībā ar tradicionālo konfesiju baznīcām rīkos akciju jaunatnei "Nepaliec viens".
Akcijas mērķis ir vienoties kopējā aizlūgumā par jauniešiem un pievērst baznīcas un sabiedrības uzmanību jauniešu problēmām, meklēt iespējas kopējam darbam.

Piektdien Rīgas fondu biržā tiks atklāta izstāde "Kristietības inspirācija", kurā varēs aplūkot bērnu un pieaugušo mākslinieku gleznas, keramikas un citus darbus. Vakarā Doma laukumā būs Svētā Alberta baznīcas kristīgā teātra "IHTIS" izrāde "Kristus - mīlestības vārds".

Sestdien no rīta vairākās Latvijas baznīcās notiks aizlūgumi par jauniešiem, Jēzus piedzimšanas katedrālē būs pareizticīgo garīgas mūzikas koncerts.

Bet plkst.13. Doma laukumā sāksies brīvā diskusija. Tajā piedalīsies tradicionālo konfesiju mācītāji, narkologs, iespējams, arī skolu valdes pārstāvji. Diskusijā par atkarības problēmām varēs piedalīties visi interesenti.

Sestdien notiks garīgās mūzikas koncerti Līvu laukumā, pie Hotel de Rome, pie Rīgas Doma katedrāles un Pētera baznīcas skvērā.

Bet plkst.19 akcijas noslēgumā kamerorķestris un rokgrupa "Pērkons" atskaņos Jura Kulakova "Mateja Pasiju". Pēc koncerta notiks bīskapu vadīta lūgšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!