Foto: F64
Šajā nedēļas nogalē izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Rīgā notiks Mežaparkā un pie Vecāķu pludmales un tam iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama, portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.

Sestdien, 31. jūlijā, izbraukuma vakcinācija notiks no pulksten 10 līdz 16 Mežaparkā, laukumā pie ieejas Zoodārzā, bet svētdien, 1. augustā, izbraukuma vakcinācija notiks no pulksten 10 līdz 16 Vecāķu pludmales tuvumā.

Potēšanās notiks ar "Pfizer" vakcīnām.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir). Uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva (vai cita likumiskā pārstāvja) klātbūtne, kā arī šādi dokumenti: likumiskajam pārstāvim - pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu (ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara).

Nedēļas nogalē darbosies arī liela mēroga vakcinācijas centri un vakcinācijas punktu tirdzniecības centros, to darbības dienu grafiks, kā arī vakcīnu saraksts, kas tajos pieejams, atrodams šeit.

Tāpat izbraukuma vakcinācijas pret Covid-19 sestdien notiks Limbažu pilsētas svētku laikā Limbažu kultūras namā no pulksten 11 līdz 18, Lielvārdē pie kultūras centra "Lielvārde" no pulksten 9 līdz 17.

Izbraukuma vakcinācijas organizēšanā iesaistās gan pašvaldības, gan vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji, gan Nacionālie Bruņotie spēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!