Foto: F64

Saistībā ar nedēļas nogalē gaidāmo mājsēdi, kas paredz, ka iedzīvotājiem aizliegts bez nopietna iemesla atrasties ārpus dzīvesvietas, AS "Rīgas satiksme" veikusi izmaiņas transportu kustības sarakstā, kas paredz, ka 8. un 9. janvārī pēdējais transports no galapunkta aties pulksten 22, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

Izmaiņas paredz, ka sabiedriskais transports (izņemot 22. autobusa maršrutu) 8. un 9. janvārī kustību pārtrauks ar pēdējo reisu, kas no attiecīgā maršruta galapunkta pēc saraksta atiet pulksten 22.

Visi transporta līdzekļi, kas izies pēdējā reisā no attiecīgā galapunkta, veiks pilnu braucienu līdz otram galapunktam.

Visi pārējie reisi, kas paredzēti no pulksten 22.01, tiks atcelti.

Lai nodrošinātu skaidras naudas inkasāciju līdz valdības noteiktajiem ierobežojumiem, "Rīgas satiksme" 8. un 9. janvārī no pulksten 18 pārtrauks biļešu pārdošanu par skaidru naudu maršrutu galapunktos izvietotajos dispečerpunktos. Tāpat tiek saglabāta iespēja iegādāties vienreizējo braukšanas biļeti par skaidru naudu pie sabiedriskā transporta līdzekļa vadītāja.

Jau vēstīts, ka valdība, lai ierobežotu Covid-19 izplatību, noteikusi komandantstundu, kas paredz, ka iedzīvotāji gaidāmajā nedēļas nogalē bez nopietna iemesla laika posmā no pulksten 22 līdz pulksten 5 nedrīkst atrasties ārpus savām dzīvesvietām.

Šo pasākumu ievērošanu stingri uzraudzīs policijas darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!